Diensten en openingstijden

navigation_sitewide_header

Diensten en openingstijden

Venhuizen gesloten

Vanaf 1 januari 2015 is de dienstverlening in het gemeentehuis Venhuizen gesloten. Uw gemeentelijke zaken doet u vanaf dan in het gemeentehuis Hoogkarspel. De openingstijden zijn vanaf die datum dan ook verruimd. Lees meer over de wijziging per 1 januari 2015.

Openingstijden

Voor het aanvragen van een paspoort, Nederlandse identiteitskaart, adreswijzigingen, uittreksels en rijbewijzen kunt u terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur.

Omgevingsloket locatie Hoogkarspel

U kunt alleen op afspraak terecht met vragen over omgevingsvergunningen. Dit geldt voor de activiteiten: bouwen, milieu, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, brandveilig gebruik, kappen, uitrit aanleggen en monumenten. Ook kunt u hier terecht voor een sloopmelding, leegstandwet vergunning of andere milieu of bouw gerelateerde vragen.

Openbare werken locatie Hoogkarspel

U kunt alleen op afspraak terecht met vragen of meldingen over de openbare ruimte, rioolgegevens en grafrechten.

Contact

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 0228 - 352 352. Of u kunt uw vraag per e-mail stellen: gemeente@drechterland.nl


01-01-2015
Thema Diensten en openingstijden