Home

navigation_sitewide_header

Home

Vijf tulpen
Op 28 mei 2015 kreeg Nelly van Nelly's B&B uit Wijdenes een verrassingsbezoek van wethouder Vincent Reus. Door een mysteryguest onderzoek werd haar onderneming na...
Feest!
Veel, heel veel mensen hebben vandaag een kijkje genomen in het nieuwe gemeentehuis. En wat hebben wij een fantastische start gemaakt door deze grote belangstelli...
Vriendschapsboom
De vertegenwoordigers van Bardowick en Skoki hebben op 22 mei symbolisch een vriendschapsboom geplant.
Pluim voor Jannie
Jannie Meester-Schaper uit Hoogkarspel staat altijd voor haar naaste familie klaar en ontving daarom een Pluim! Wethouder Dirk te Grotenhuis verraste haar met een...

Meer nieuws

29-05-2015
Afgelopen zaterdag 16 mei werd de 42e editie van de 40M gelopen. De organisatie kijkt terug op een geweldige dag.
27-05-2015
Vanaf 1 juni komt er overal in Noord Holland zacht water uit de kraan. Drinkwaterbedrijven PWN en Waternet gaan in hun leveringsgebied het water verder ontharden. Dit levert de consumenten in Noord-Holland voordeel op.
21-05-2015
Het plan Reigersborg Noord 3 wordt aangesloten op glasvezel. Het bedrijf Reggefiber plaatst hiervoor op 1 juni 2015 een wijkcentrale in Reigersborg Noord 3.

Welkom in Drechterland

Drechterland biedt werkelijk voor ieder wat wils: rustig wonen met voorzieningen op korte afstand, fietsen, wandelen en varen en bedrijvigheid tussen de lintdorpen. Drechterland is een bijzondere plek in West-Friesland aan de Westfriese Omringdijk. Waar een leger aan basaltzuilen het landschap beschermt. Waar het polderlandschap en de lintdorpen in elkaar overgaan. Waar in het voorjaar de tulpen de bonte kleur bepalen.

Wijzigingen publicaties
Vanaf 1 januari 2014 is de gemeente bij wet verplicht om officiële publicaties via het internet aan te bieden. Deze officiële publicaties, zoals de vergunningen en besluiten, publiceren wij nu wekelijks op www.overheid.nl. Dit is veranderd, lees verder hoe u zich kunt laten informeren.

Pluimactie

Kent u iemand die een pluim verdient? Omdat hij of zij altijd voor u klaarstaat zonder dat u erom vraagt? Nomineren kan op www.datisheelnormaal.nl.