Home

navigation_sitewide_header

Home

Ex-inbreker Evert
Ex-inbrekeravond
Ex-inbreker Evert en de politie werkten dinsdagavond samen voor de inbraakpreventie. De boodschap van Evert aan alle inwoners van Drechterland is helder: "Mensen,...
Onderscheidingen
Afgelopen vrijdag 10 oktober ontvingen twee brandweerlieden een Koninklijke Onderscheiding. Tijdens hun officiële afscheid bij de blusgroep Hem-Venhuizen reikte l...
Redders gehuldigd
Drechterland heeft er nieuwe helden bij. Op 7 oktober reikte burgemeester Van der Riet drie zilveren medailles uit en een oorkonde.
Ingrid Visser, dames
Exposities
In het gemeentehuis in Venhuizen en Hoogkarspel exposeren Margriet Talstra en Ingrid Visser. U kunt het werk van de dames bezichtigen van 7 oktober tot 31 decembe...

Meer nieuws

24-10-2014
Heeft u vragen over ebola? U kunt dan terecht bij de GGD Hollands Noorden of bij het landelijke informatiepunt.
23-10-2014
Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig inkomsten of een bijstandsuitkering? We noemen dit koopkrachttegemoetkoming. Dan heeft u dit jaar misschien eenmalig recht op extra geld van de gemeente. Vraag het voor 1 december aan.
17-10-2014
Het hoogheemraadschap heeft een grote klus geklaard rond het traject van de Westfrisiaweg (N23). Er is op vier verschillende locaties op één dag zo'n 2800 meter persleiding aangesloten.

Welkom in Drechterland

Drechterland biedt werkelijk voor ieder wat wils: rustig wonen met voorzieningen op korte afstand, fietsen, wandelen en varen en bedrijvigheid tussen de lintdorpen. Drechterland is een bijzondere plek in West-Friesland aan de Westfriese Omringdijk. Waar een leger aan basaltzuilen het landschap beschermt. Waar het polderlandschap en de lintdorpen in elkaar overgaan. Waar in het voorjaar de tulpen de bonte kleur bepalen.

Wijzigingen publicaties
Vanaf 1 januari 2014 is de gemeente bij wet verplicht om officiële publicaties via het internet aan te bieden. Deze officiële publicaties, zoals de vergunningen en besluiten, publiceren wij nu wekelijks op www.overheid.nl. Dit is veranderd, lees verder hoe u zich kunt laten informeren.

Meest bekeken