Home

navigation_sitewide_header

Home

Eerste blik
Afgelopen week kregen het college en de projectgroepleden van het Centrumplan een rondleiding op het bouwterrein van het nieuwe gemeentehuis.
Expositie
In het gemeentehuis Venhuizen is de expositie van Koos Beemsterboer. U bent welkom tijdens openingstijden.
Kleur de tunnel
Afgelopen maandag 14 april beschilderden de leerlingen van de Pancratiusschool de nieuwe voetgangerstunnel in Oosterblokker. Wethouder Reus zocht hen op.
Koningsdag
Op 26 april begint Drechterland de Koningsdag met de traditionele aubades.

Meer nieuws

23-04-2014
In Bovenkarspel kunt u zich op 8 mei en 5 juni voordelig medisch laten keuren voor bijvoorbeeld het rijbewijs.
22-04-2014
Brijder organiseert voor iedereen die te maken heeft met iemand met een alcoholprobleem twee gratis informatieavonden.
22-04-2014
De kenners van de 40MM zijn vast al in training om op 31 mei de 40MM te lopen. Ook u zich nu al inschrijven voor deze gezellige wandeltocht.

Welkom in Drechterland

Drechterland biedt werkelijk voor ieder wat wils: rustig wonen met voorzieningen op korte afstand, fietsen, wandelen en varen en bedrijvigheid tussen de lintdorpen. Drechterland is een bijzondere plek in West-Friesland aan de Westfriese Omringdijk. Waar een leger aan basaltzuilen het landschap beschermt. Waar het polderlandschap en de lintdorpen in elkaar overgaan. Waar in het voorjaar de tulpen de bonte kleur bepalen.

Volg de bouw van het 'Huis van de gemeente' live!
Het dorpshart van Hoogkarspel wordt opnieuw ingericht. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwe gemeentehuis.
Kijk live mee via de webcam!

Wijzigingen publicaties
Vanaf 1 januari 2014 is de gemeente bij wet verplicht om officiƫle publicaties via het internet aan te bieden. Deze officiƫle publicaties, zoals de vergunningen en besluiten, publiceren wij nu wekelijks in De Middenstander. Dit is veranderd, lees verder hoe u zich kunt laten informeren.

Europese verkiezingen

Op donderdag 22 mei 2014 worden de verkiezingen van het Europees Parlement gehouden. Op deze dag kunt u stemmen op de Nederlandse leden van het Europees Parlement. Waar, wanneer en hoe kunt u stemmen?