Home

navigation_sitewide_header

Home

Foto: Fred Homan
Sinterklaas 2014
Sinterklaas en zijn Pieten zijn al tijden onderweg vanuit Spanje om ook in Drechterland de kinderen te bezoeken. Van de comités kregen wij onderstaande informatie...
Ex-inbreker Evert
Ex-inbrekeravond
Ex-inbreker Evert en de politie werkten dinsdagavond samen voor de inbraakpreventie. De boodschap van Evert aan alle inwoners van Drechterland is helder: "Mensen,...
Onderscheidingen
Afgelopen vrijdag 10 oktober ontvingen twee brandweerlieden een Koninklijke Onderscheiding. Tijdens hun officiële afscheid bij de blusgroep Hem-Venhuizen reikte l...
Redders gehuldigd
Drechterland heeft er nieuwe helden bij. Op 7 oktober reikte burgemeester Van der Riet drie zilveren medailles uit en een oorkonde.

Meer nieuws

30-10-2014
Op woensdagmiddag 29 oktober had wethouder Besseling de eer om de officiële 1e paal te slaan voor fase 1 van Reigersborg Noord 3.
27-10-2014
De gemeente en de politie organiseren op 3 november een informatiebijeenkomst over inbraakpreventie. Deze bijeenkomst is speciaal gericht op hondenbezitters.
24-10-2014
Heeft u vragen over ebola? U kunt dan terecht bij de GGD Hollands Noorden of bij het landelijke informatiepunt.

Welkom in Drechterland

Drechterland biedt werkelijk voor ieder wat wils: rustig wonen met voorzieningen op korte afstand, fietsen, wandelen en varen en bedrijvigheid tussen de lintdorpen. Drechterland is een bijzondere plek in West-Friesland aan de Westfriese Omringdijk. Waar een leger aan basaltzuilen het landschap beschermt. Waar het polderlandschap en de lintdorpen in elkaar overgaan. Waar in het voorjaar de tulpen de bonte kleur bepalen.

Wijzigingen publicaties
Vanaf 1 januari 2014 is de gemeente bij wet verplicht om officiële publicaties via het internet aan te bieden. Deze officiële publicaties, zoals de vergunningen en besluiten, publiceren wij nu wekelijks op www.overheid.nl. Dit is veranderd, lees verder hoe u zich kunt laten informeren.