Home

navigation_sitewide_header

Home

Eerste blik
Afgelopen week kregen het college en de projectgroepleden van het Centrumplan een rondleiding op het bouwterrein van het nieuwe gemeentehuis.
Expositie
In het gemeentehuis Venhuizen is de expositie van Koos Beemsterboer. U bent welkom tijdens openingstijden.
Kleur de tunnel
Afgelopen maandag 14 april beschilderden de leerlingen van de Pancratiusschool de nieuwe voetgangerstunnel in Oosterblokker. Wethouder Reus zocht hen op.
Koningsdag
Op 26 april begint Drechterland de Koningsdag met de traditionele aubades.

Meer nieuws

16-04-2014
In april en mei zijn er bijzondere dagen of feestdagen waarop de gemeentehuizen gesloten zijn.
16-04-2014
Op 24 mei kunt u zelf een kijkje nemen in het nieuwe gemeentehuis. De aannemer, Bouwgroep Dijkstra Draisma, doet dan voor het eerst mee aan de Dag van de Bouw.
16-04-2014
Vanaf 16 april wordt het gebouw op het Raadhuisplein in Hoogkarspel, waarin voorheen De Marskramer gevestigd was, gesloopt.

Welkom in Drechterland

Drechterland biedt werkelijk voor ieder wat wils: rustig wonen met voorzieningen op korte afstand, fietsen, wandelen en varen en bedrijvigheid tussen de lintdorpen. Drechterland is een bijzondere plek in West-Friesland aan de Westfriese Omringdijk. Waar een leger aan basaltzuilen het landschap beschermt. Waar het polderlandschap en de lintdorpen in elkaar overgaan. Waar in het voorjaar de tulpen de bonte kleur bepalen.

Volg de bouw van het 'Huis van de gemeente' live!
Het dorpshart van Hoogkarspel wordt opnieuw ingericht. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwe gemeentehuis.
Kijk live mee via de webcam!

Wijzigingen publicaties
Vanaf 1 januari 2014 is de gemeente bij wet verplicht om officiƫle publicaties via het internet aan te bieden. Deze officiƫle publicaties, zoals de vergunningen en besluiten, publiceren wij nu wekelijks in De Middenstander. Dit is veranderd, lees verder hoe u zich kunt laten informeren.

Zwembad abonnementen

Op zondag 27 april 2014 gaat zwembad Het Streekbad in Hoogkarspel weer open. Met ingang van 24 maart vindt de voorverkoop plaats tot en met
18 april 2014. Een abonnement in de voorverkoop aanschaffen is aantrekkelijk vanwege
de korting!