Starters

navigation_sitewide_header

Starters

Als u zich met uw bedrijf wilt vestigen in Drechterland heten wij u van harte welkom! Er komt veel kijken bij het starten van een onderneming. Het is daarom raadzaam om u vooraf goed te laten informeren, bijvoorbeeld bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.

Contact met de gemeente

Als beginnend ondernemer heeft u ook te maken met de gemeente. Bijvoorbeeld voor het toetsen of uw bedrijfsactiviteiten passen in het bestemmingsplan. En voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen op het gebied van bouwen en milieu, openbare orde en veiligheid en de openbare ruimte. Met vragen over vestiging in Drechterland, bouwen, vergunningen of huisvesting kunt u terecht bij de bedrijfscontactfunctionaris. Dit kan via telefoonnummer 0228 - 352 352 of e-mail: gemeente@drechterland.nl.

Antwoordvoorbedrijven.nl

Antwoord voor bedrijven is een initiatief van de rijksoverheid. De website www.antwoordvoorbedrijven.nl maakt overheidsinformatie van gemeenten, provincies, waterschappen en het rijk toegankelijk. Via Antwoord voor bedrijven krijgen ondernemers duidelijkheid over wetten en regels, vergunningen en vereisten en subsidies die voor hen van belang zijn.
01-10-2013
Thema Starters