Woningbouwlocaties

navigation_sitewide_header

Woningbouwlocaties

Op diverse locaties in Drechterland worden de komende jaren nieuwe woningen gebouwd.

Kadijk, Venhuizen

Deze locatie ligt in de dorpskern van Venhuizen. De wijk is bijna klaar, maar biedt nog ruimte voor ongeveer zes twee-onder-één-kapwoningen en vijf vrijstaande woningen. Verdere informatie over deze woningen kunt u krijgen via www.Scholtens.eu in Wognum.

Reigersborg Noord 3, Hoogkarspel

Deze nieuwe wijk wordt ontwikkeld ten westen van de dorpskern Hoogkarspel, ten noorden van de Streekweg. Het plan biedt ruimte voor circa 246 woningen die in ongeveer zeven jaar worden gebouwd. De start van de eerste fase was in de zomer van 2014. In deze fase worden vrijstaande, twee-onder-één-kap-, hoek- en rijwoningen gebouwd. Voor de koopwoningen kunt u terecht bij www.zeemanmakelaars.nl in Hoorn.

Ook is een kavel gereserveerd voor sociale huurwoningen. Informatie over de te bouwen huurwoningen is beschikbaar bij Woningstichting Het Grootslag via www.wst-hetgrootslag.nl in Wervershoof. Voor de vrije kavels kunt u contact opnemen met de gemeente, via gemeente@drechterland.nl.

De Witte Dam 2, Westwoud

In dit plan bouwt projectontwikkelaar A-Zeven uit Wognum in 2014 zes twee-onder-één-kap- en vier rijwoningen. De vier rijwoningen zijn huurwoningen van de Woonschakel en worden met ingang van maart 2015 verhuurd. Informatie hierover is beschikbaar bij makelaar www.hoekstraenvaneck.nl in Hoorn.

Daarnaast zijn nog vier bouwkavels beschikbaar voor de bouw van vrijstaande woningen. De oppervlakten variëren van circa 500 tot 700 m2. De prijs per m2 bedraagt € 275,-- exclusief btw. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente, via gemeente@drechterland.nl.
08-10-2014
Thema woningbouw