11 van de 14 kavels Plan Sally in optie

7 juli 2020

Op vrijdagavond 3 juli heeft de loting plaatsgevonden van de vrije kavels van woningbouwproject Plan Sally in Wijdenes. De loting werd gehouden in de raadszaal van Drechterland onder leiding van wethouder Yvonne Roos-Bakker. Er waren 19 inschrijvers voor de 14 vrije kavels en 1 inschrijver voor het 2-onder-1-kap-CPO-project (zelfbouw).


Loting
Tijdens de loting zijn 11 van de 14 kavels in optie gegeven. De gemeente feliciteert alle optanten met deze eerste stap waar hopelijk ook verkoop op volgt. Er zijn nog 3 kavels beschikbaar die worden uitgegeven volgens het uitgangspunt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Mochten er de komende weken kavels vrijkomen, zullen we dit communiceren via de webpagina www.drechterland.nl/plansally. Natuurlijk kunt u zelf ook contact opnemen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar plansally@drechterland.nl.

Planning
Op dit moment wordt het plangebied bouwrijp gemaakt. Rond half oktober is het werk gereed en kunnen de eerste kaveleigenaren starten met de bouw van hun eigen woning