Bent u uw woning aan het verduurzamen?

1 augustus 2019

Vanaf september gaat de landelijke subsidieregeling energiebesparing eigen huis (ook wel (SEEH genoemd) weer open voor woningeigenaren en bewoners. De SEEH stimuleert de eigenaar én bewoner van een woning energie te besparen.

Voorwaarden
Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Dan moet u minimaal twee grote energiebesparende isolatiemaatregelen in de eigen bestaande koopwoning hebben uitgevoerd. U kunt de subsidie aanvragen nadat de maatregelen zijn uitgevoerd en betaald. Voorwaarde is verder dat de aanvrager de eigenaar én bewoner is van de woning en dat voor de betreffende woning nog niet eerder subsidie is verstrekt vanuit de SEEH.

Meer informatie
De subsidieregeling gaat in nadat deze in gepubliceerd in Staatscourant. Dit gebeurt naar verwachting eind augustus. Voor meer informatie over de regeling gaat u naar www.rvo.nl/subsidies-regelingen/seeh/eigenaar-en-bewoner.

Voor meer informatie over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, energie opwekken en financieringsmogelijkheden kunt u ook (kosteloos) terecht bij het Duurzaam Bouwloket via www.duurzaambouwloket.nl of neem telefonisch contact op 072 743 39 56.