Burgerpanel

Burgerpanel

Om meer inzicht te krijgen in de wensen van onze inwoners, starten wij met een (online) burgerpanel. Zo weten we beter wat er leeft bij onze inwoners en kunnen wij u beter van dienst zijn.

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Of u nu vaak met de gemeente te maken heeft of alleen maar af en toe. Er zijn vast zaken die u opvallen. Wij nodigen u dan ook graag uit om deel te nemen aan het burgerpanel.

Aanmelden Burgerpanel

Wat kunt u verwachten als panellid?

  • als lid maakt u onderdeel uit van een vast panel
  • u ontvangt dan 4 -6 maal per jaar via de e-mail een uitnodiging om online een korte vragenlijst in te vullen. Bijvoorbeeld over de communicatie en dienstverlening van de gemeente
  • zo bent u al eerste op de hoogte en kunt u meepraten en meedenken over zaken die belangrijk zijn voor uw wijk, dorp en gemeente

Hoe werkt het?

Meedoen aan het panel kost weinig tijd. U bepaalt zelf waar en wanneer u de vragenlijst invult. Uw antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. En na afloop van ieder onderzoek informeren wij u over de uitkomsten van het onderzoek waar u aan heeft meegedaan. Zo ziet u ook hoe andere inwoners over hetzelfde onderwerp denken.

Resultaten

Hieronder vindt u de resultaten van de onderzoeken die door het burgerpanel zijn gedaan

pdf 2020-01 Resultaten onderzoek gemeentenieuws Drechterland (PDF, 243.26 KB)Bestand voorlezen