Comfortabel blijven wonen in uw eigen woning

4 juni 2019

We bereiken hogere leeftijden en blijven langer jong. Waarschijnlijk wilt ook u zo lang mogelijk voor uzelf blijven zorgen. De overheid kan steeds minder geld uitgeven aan zorgvoorzieningen en aanpassingen in woningen worden minder snel vergoed. Comfortabel wonen tot op hoge leeftijd is daarmee een belangrijke eigen verantwoordelijkheid geworden.

Comfortabel thuis

Comfortabel wonen is van alle leeftijden. Als u nu comfortabel woont en van plan bent dat tot in lengte van jaren vol te houden, kan het slim zijn om eens met die ogen naar uw woning te kijken. Is uw huis als u tachtig bent geweest nog steeds een comfortabel thuis? Zult u er ook dan nog met hetzelfde comfort wonen? Dat u er tot uw honderdste kan wonen, kan niemand u garanderen, maar u kunt uw huis wel zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst. 

Uw wooncomfort verbeteren kan op veel verschillende manieren. Met diverse praktische maatregelen blijft comfortabel wonen voor iedereen langer mogelijk. Kijk voor tips, informatie en woningtests op lekkerblijvenwonen.nl.