Een jaar lang toegang tot landelijke subsidies

25 mei 2020

Komt u niet in aanmerking voor subsidie van de gemeente of heeft u aanvullende financiële middelen nodig? Vanaf nu kunt u uw mogelijkheden bekijken via een zoeksysteem met niet-gemeentelijke subsidies. Dit betreft een proef van een jaar in samenwerking met Vindsubsidies. Met dit subsidieloket biedt de gemeente u een extra service om op de hoogte te blijven van de meest actuele subsidieregelingen.

SED is geselecteerd
De SED organisatie heeft deelname aan deze proef gewonnen en mag dit de inwoners van de  gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland aanbieden. Omdat het aanbod voor de drie gemeenten gelijk is, is gekozen voor een SED-loket.

Ondernemers en particulieren
Het subsidieloket bevat subsidies voor bijvoorbeeld energiebesparing, monumenten, duurzaamheid, innovatie, klimaat en sport. Zodra u een geschikte subsidie
gevonden treft u alle relevante informatie aan over de regeling. Denk hierbij aan aanvraagformulieren, voorwaarden, wetteksten en de contactgegevens van de subsidieverstrekker. Er is een loket voor ondernemers en een loket voor inwoners, verenigingen en stichtingen. U vindt de loketten op onze website bij ‘Subsidies’.

U kunt ook naar het loket via de directe links:

Voor Ondernemers

Voor particulieren/ stichtingen