Fris de lente in!

5 maart 2019
IkPas in januari gemist? Doe dan mee aan IkPas 40 dagen zonder alcohol of start op 6 maart met een andere gezonde uitdaging.

De lente is niet alleen voor de natuur een nieuw begin. Ook voor jou kan de lente een bron van frisse energie zijn! Door met jezelf de uitdaging aan te gaan om een maand geen alcohol te drinken. Zo doorbreek je misschien je gewoontegedrag en kun je weer bewust kiezen voor wel of geen alcohol. Schrijf je in voor IkPas via www.ikpas.nl/inschrijven of 30 dagen gezonder via www.30dagengezonder.nl/ja-ik-doe-mee

Wat levert het op?

Een maand het alcoholgebruik op pauze zetten heeft veel voordelen. Zo voelt meer dan de helft van de deelnemers van IkPas zich fitter, slaapt 40% beter, 20% valt af en 38% heeft geld bespaard. Ruim 65% van de deelnemers is zich bewuster geworden van de rol die alcohol in hun leven speelt, 43.5% heeft het gevoel een gewoonte te hebben doorbroken en 43.7% kan beter nee zeggen tegen alcohol.

Inschrijven

In Control daagt jullie uit om tijdelijk geen alcohol te drinken en fris de lente in te gaan. Iedereen die mee wil doen en voordelen wil ervaren, kan zich inschrijven voor IkPas via www.ikpas.nl/inschrijven of 30 dagen gezonder via www.30dagengezonder.nl/ja-ik-doe-mee.