Kom 11 oktober binnen kijken bij Vrijwilligerspunt!

26 september 2019

Van 7 tot en met 12 oktober kun je de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen en kun je bij Westfriese bedrijven een kijkje achter de voordeur nemen, ook bij Vrijwilligerspunt. Zij organiseren een gezellige én educatieve vrijwilligersmarkt samen met nog 20 organisaties. En: iedereen is welkom!

Het pand van Vrijwilligerspunt wordt omgetoverd een markt, inclusief marktkramen. Ongeveer 20 organisaties uit verschillende sectoren, laten zien wat ze voor leuk vrijwilligerswerk te bieden hebben. Zo komt o.a. Het Postkantoor, Inloophuis Pisa, VrijwilligersNH, de Omring en Westfriese Bibliotheken. Op de markt kun je ook informatie krijgen over het enorme gevarieerde vacatureaanbod dat op de vacaturebank staat. Misschien vind je wel gelijk de vrijwilligersklus die helemaal bij je past! Wij helpen namelijk mee zoeken en vinden!

Workshops en lezingen
Daarnaast kun je proeven van de verschillende workshops die Vrijwilligerspunt biedt. Zoals een workshop over hoe je een succesvol initiatief start als organisatie en hoe je vrijwilliger wordt. Ook enkele van de aanwezige organisaties geven workshops en lezingen waar je je voor kunt inschrijven. Interessant en leerzaam voor vrijwilligers én organisaties! Hou de website in de gaten voor meer informatie!

Save the date!
Het wordt een dag van ontmoeten, leren, netwerken en vinden! Dus houd vrijdag 11 oktober alvast vrij van 10.00 uur tot 15.00 uur, voor de Vrijwilligersmarkt bij Vrijwilligerspunt.

Locatie: Maelsonstraat 20 in Hoorn.