Nieuwsoverzicht

Het actuele nieuwsoverzicht

Coronavirus: Blijf thuis bij klachten en laat je testen

Blijf thuis bij klachten, en laat je testen.

11 van de 14 kavels Plan Sally in optie

Op vrijdagavond 3 juli heeft de loting plaatsgevonden van de vrije kavels van woningbouwproject Plan Sally in Wijdenes.

Groen licht voor MFA en woningbouw Schellinkhout

Tijdens de raadsvergadering op 29 juni heeft de gemeenteraad unaniem ingestemd met de realisatie van een multifunctionele accommodatie (MFA) en woningbouw in Schellinkhout.

Lancering website Samen en Duurzaam

Samen en Duurzaam is een platform waar informatie over duurzaamheidsactiviteiten, (regionale) initiatieven en nieuws samenkomt.

Koninklijke onderscheidingen uitgereikt

Burgemeester Michiel Pijl heeft eind april de personen die onderscheiden worden een bloemetje gestuurd. Afgelopen vrijdag kregen zij eindelijk de onderscheiding overhandigd.

Uitbreiding online dienstverlening

De afgelopen maanden heeft de gemeente zich ingezet voor een betere dienstverlening. Vanaf vandaag kunt u online een afspraak maken om uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs aan te vragen.

Gratis online zelfhulpmodules ondersteunen in tijden van corona

GGZ Noord-Holland-Noord biedt via haar website twintig gratis zelfhulpmodules aan die mensen kunnen ondersteunen in moeilijke tijden tijdens de coronacrisis.

‘Vroeg Eropaf’ bij dreigende geldzorgen

Vanaf juli 2020 start het project ‘Vroeg Eropaf’. Medewerkers van het team schuldhulpverlening bieden gratis en vrijblijvend hulp aan om grotere achterstanden en geldproblemen te voorkomen.

Opening Groene Reigerroute Hoogkarspel

Vrijdag 26 juni is de Groene Reigerroute geopend door wethouder Broeders in het bijzijn van de initiatiefnemers, dorpsalliantie ‘Groene Wandelroute Hoogkarspel’.

Eerste digitale geboorteaangifte is een feit

Ouders kunnen sinds 15 juni de geboorteaangifte digitaal regelen. Burgemeester Michiel Pijl heeft onlangs de eerste digitale geboorteaangifte in ontvangst genomen.

Pagina's

Abonneren op RSS-feed