Nieuwsoverzicht

Het actuele nieuwsoverzicht

Doe de gratis online training 'Omgaan met dementie'

Vandaag is het wereld Alzheimer Dag. Op deze dag wordt extra aandacht besteed aan dementie. Een ziekte die ook in Drechterland steeds zichtbaarder wordt.

Toeristische wegwijsbordjes hebben effect

De afgelopen maanden zijn er in de gemeenten Drechterland en Stede Broec 23 toeristische wegwijsbordjes geplaatst.

Ben jij benieuwd naar een sport?

Houd je van sporten en/of wil je eens wat nieuws proberen? Doe dan mee met JouwSportPas (JSP) en maak kennis met een (nieuwe) sport!

Feestelijk welkom voor nieuwe bewoners De Smidse

Onder toeziend oog van een medewerker van bouwbedrijf Kuin legde wethouder Yvonne Roos-Bakker op dinsdag 15 september de laatste dakpan van bouwplan De Smidse in Oosterblokker.

Denk mee over de invulling van het Hoornse stadsstrand

Hoe moet het grote stadsstrand in Hoorn ingevuld worden op het gebied van sport, spel en horeca? De gemeente Hoorn vraagt ook inwoners van Drechterland om mee te denken.

Survivalkampioenen Jelmer en Gwen gehuldigd

Dat Jelmer Oudenaller en Gwen Hoekstra toppers zijn in hun sport, moge duidelijk zijn. Afgelopen zomer sloten zij de landelijke competitie van de Survivalrun Bond Nederland af als beste in hun leeftijdscategorie.

De Nationale Sportweek: beweegspeurtochten door West-Friesland

Van 18 t/m 27 september is de Nationale Sportweek. Team Sportservice organiseert in West-Friesland een beweegspeurtocht voor alle leeftijden.

Gluren bij de buren in Westfriesland (20 – 26 september)

Neem digitaal een kijkje bij Westfriese energiezuinige en duurzame woningen

Nederlands Kampioen Tennis Gijs Brouwer gehuldigd

Gijs Brouwer is Nederlands Kampioen geworden op het NK Tennis 2020. Hij werd vrijdagmiddag gehuldigd door wethouder Dirk te Grotenhuis en burgemeester Michiel Pijl.

Vrijwilligerspunt Westfriesland start Contactgroep Laaggeletterdheid

Vrijwilligerspunt Westfriesland organiseert een aantal avonden per maand een bijeenkomst voor laaggeletterden en hun naasten.

Pagina's

Abonneren op RSS-feed