Plan Sally Kerkbuurt Wijdenes - inschrijving vrije kavels gestart!!

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor één van de 14 vrije kavels in Plan Sally te Wijdenes. Op deze pagina vindt u o.a. de brochure, de kavelprijzen, en het digitale inschrijfformulier (onder relevante documenten).

Heeft u belangstelling voor een kavel? Zorg dan dat het inschrijfformulier voor woensdag 17 juni 10.00 uur bij ons binnen is.

De brochure is tijdens kantoortijden af te halen bij Streekgoed Makelaardij en Steneker en Van Westen, beide gevestigd in Hoogkarspel.  Voor vragen kunt u terecht bij projectleider Martin Groefsema via plansally@drechterland.nl of tel: 0228-534100.

Inschrijfformulier Bouwkavel Plan Sally

Inschrijfformulier twee-onder-een-kapwoning Plan Sally

Woningbouwplan Sally krijgt haar entree aan het begin van de Kerkbuurt in Wijdenes en zal vanaf daar als een dorpslint richting Molenweg uitlopen. Het gaat in totaal om 62 woningen waarvan 14 vrije sector kavels, 10 sociale huurwoningen, 1 CPO project (2/1 kapwoning zelfbouw) en 36 projectmatige woningen. Sally krijgt een dorps karakter in een moderne eigentijdse architectuur. Bovendien wordt het plan groen en waterrijk en aantrekkelijk voor gezinnen door de aanleg van een nieuwe speelvoorziening en de ligging nabij de basisschool en sportvereniging. De woningen worden volledig gasloos gebouwd en Sally wordt daarmee de eerste energie neutrale wijk van Wijdenes!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over woningbouwproject ‘Sally’?

Aanmelden nieuwsbrief woningbouwproject Sally

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, tel 0228- 534100 of stuur een e-mail naar plansally@drechterland.nl.