Plan Sally: start verkoop vrije kavels in zicht

26 maart 2020

Na jaren van voorbereiding is Plan Sally bijna klaar voor verkoop. De verkoopinformatie wordt voorbereid en de verwachting is om in mei met de verkoop van de vrije kavels te kunnen starten. Dan wordt bekend wat de kavelprijzen zullen zijn en kunnen belangstellenden zich inschrijven. Vanaf 30 maart start de firma Dekker uit Warmenhuizen met het bouwrijp maken van het projectgebied. Rond die tijd wordt ook het bouwbord geplaatst.

Over het plan
Woningbouwplan Sally krijgt haar entree aan het begin van de Kerkbuurt in Wijdenes en zal vanaf daar als een dorpslint richting Molenweg uitlopen. Het gaat in totaal om 62 woningen waarvan 14 vrije sector kavels, 10 sociale huurwoningen, 1 CPO project (2/1 kapwoning zelfbouw) en 36 projectmatige woningen. Sally krijgt een dorps karakter in een moderne eigentijdse architectuur. Bovendien wordt het plan groen en waterrijk en aantrekkelijk voor gezinnen door de aanleg van een nieuwe speelvoorziening en de ligging nabij de basisschool en sportvereniging. De woningen worden volledig gasloos gebouwd en Sally wordt daarmee de eerste energie neutrale wijk van Wijdenes!

Verkoopinformatie
Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus start de verkoop niet in de vorm van een informatieavond. Begin mei is de verkoopbrochure beschikbaar met verkoopinformatie. Voor vragen kan men terecht bij projectleider Martin Groefsema via gemeente@drechterland.nl of tel: 0228-534100.