Is uw woning voldoende beveiligd tegen inbrekers?

4 december 2018

Nu de donkere dagen weer zijn begonnen, is het extra belangrijk om uw woning goed af te sluiten. De (wijk)agenten weten precies hoe inbrekers makkelijk een woning binnenkomen. Zij kunnen dan ook precies vertellen wat u kunt doen om inbraak te voorkomen. Kom daarom naar de bijeenkomst over inbraak op:

  • woensdag 12 december
  • start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
  • in De Nieuwe Doelen (Spoorstraat 2 te Enkhuizen)

De politie geeft een uitleg samen met de deskundigen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). De eerste 50 aanmeldingen krijgen een gratis woningscan aangeboden van het CCV. Een deskundige komt bij u thuis en kan u precies vertellen op welke punten u uw huis veiliger kunt maken.

Meld verdachte situatie
U kent uw buurt als geen ander! Door oog te hebben voor verdachte situaties in de buurt draagt iedereen bij aan het terugdringen van inbraken. Maar hoe herkent u een verdachte situatie? Welke informatie is belangrijk voor de politie? Hoe denkt en werkt een inbreker? Onder andere deze vragen staan centraal bij de bijeenkomst.

Aanmelden
Kortom, een interessante en nuttige avond! Heeft u interesse? Aanmelden kan via onderstaande knop of door te bellen naar (0228) 510 111. Vermeld bij het aanmelden uw naam en het aantal deelnemers. Aanmelden kan tot en met dinsdag 11 december 2018.

Aanmelden bijeenkomst