Werken op afspraak

Drechterland werkt verder aan haar dienstverlening

Als u naar het gemeentehuis komt, willen wij u graag snel en goed helpen. Om onze dienstverlening aan de balie verder te verbeteren, gaan we de werkwijze voor het aanvragen van Burgerzaken producten in 2020 wijzigen.

Werken op afspraak

We willen de bezetting aan de balie beter aan laten sluiten op de vragen van onze inwoners. Om dit mogelijk te maken, gaan we in 2020 voor onze burgerzaken producten op afspraak werken.

Als we weten wanneer u binnenkomt en met welke vraag, zorgen wij ervoor dat de juiste medewerker voor u klaar staat. Wij kunnen u dan goed en snel helpen. Ook weet u als u binnenkomt dat u gelijk aan de beurt bent. Zo kunt u tevreden weer naar huis.

Op welke wijze we dit vorm gaan geven, onderzoeken we de komende maanden samen met een groep inwoners die zich hiervoor heeft opgegeven. Natuurlijk horen wij uw inbreng ook graag. Wij nodigen u uit hiervoor onderstaande korte vragenlijst in te vullen. Wij nemen uw mening mee en houden u van het vervolg op de hoogte.

Naar de vragenlijst

Wanneer afspraak maken

Het werken op afspraak geldt alleen voor onze burgerzaken producten en is niet van invloed op de openingstijden van het gemeentehuis. Daarnaast blijft het mogelijk veel van uw vragen, zoals het doorgeven van uw verhuizing of het aanvragen van een uittreksel, eenvoudig online af te handelen.

Altijd welkom

De receptie van het gemeentehuis blijft vanzelfsprekend geopend voor bezoekers. U bent en blijft van harte welkom bij ons.