Terug naar het overzicht

50 jaar Dorpshuis De Schalm

Vandaag, zondag 29 augustus, heeft burgemeester Michiel Pijl het jubileumjaar ’50 jaar Dorpshuis De Schalm’ geopend. Na de speeches van o.a. burgemeester Pijl en voorzitter Thaam Wijnker, werd door middel van het hijsen van de vlag het nieuwe logo onthult. 

Dorpshuis De Schalm is het kloppend hart van het verenigingsleven in Westwoud. Vele sportverenigingen maken gebruik van de gymzaal. In het dorpshuis is ook ouderenvereniging Seniores Priores aanwezig. In het café zijn verschillende biljartverenigingen actief en daarnaast maken verschillende verenigingen gebruik van de diverse ruimtes die het dorpshuis biedt, zoals de schaakvereniging, klaverjas- en bridgeclub en een zangkoor. 

Het dorpshuis is een mooi voorbeeld hoe een dorpshuis goed kan draaien voor het verenigingsleven op het gebied van sport, cultuur en ontmoetingen. Met de komst van de Multifunctionele Accommodatie in Westwoud krijgt dorpshuis De Schalm en de nieuwe gymzaal een nog prominentere rol voor het verenigingsleven in Westwoud. 

De komende 4 maanden organiseert De Schalm een gevarieerd programma voor jong en oud. Kijk voor meer informatie op: www.deschalmwestwoud.nl of op de Facebookpagina.