Toegankelijkheid

Wij willen graag dat onze website toegankelijk is voor alle doelgroepen: jong of oud, vitaal of met een beperking, hoog of laag opgeleid, digitaal vaardig of minder digitaal vaardig. We voldoen nog niet volledig aan alle toegankelijkheidseisen. In januari 2022 is het laatste onderzoek geweest.

Status toegankelijkheidslabel van Drechterland.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

U kunt de volledige toegankelijkheidsverklaring van de website vinden in het landelijke register van toegankelijkheidsverklaringen.

Voor het maken van een afspraak op de pagina Afspraak maken, gebruikt de gemeente het systeem van T:MEBLOCKR. Dit is volledig digitaal toegankelijk. U kunt hier de verklaring en details bekijken.

Overige websites

Sommige organisaties bieden op hun website diensten aan vanuit de gemeente. Of zij geven informatie over deze diensten. Van deze websites zijn wij geen (juridisch) eigenaar. Hoewel wij geen zeggenschap hebben in het digitaal toegankelijk maken van deze websites, voeren wij wel het gesprek met deze organisaties over het belang van digitale toegankelijkheid en de noodzaak tot het digitaal toegankelijk maken van de website en de geplaatste informatie.

Wij helpen u graag!

Heeft u problemen met het vinden van informatie op de website of loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken dan naar een passende oplossing, zodat u toegang heeft tot de informatie.