Wegwerkzaamheden en afsluitingen

Voor de komende periode zijn de volgende afsluitingen van toepassing. De werkzaamheden worden getoond op basis van de startdatum.

StraatDatumRedenOverige informatie
Stationslaan, Hoogkarspel (tussen de Nieuweweg en de Julianastraat)maandag 8 november t/m vrijdag 17 decembervernieuwen van de rijbaanAfgesloten voor al het doorgaande verkeer. Er is een omleidingsroute om het station te bereiken. Gedurende de werkzaamheden geldt eenrichtingsverkeer in de Julianastraat, Sportlaan en Dahliastraat om verkeershinder in de wijk tegen te gaan. Fietsers en voetgangers kunnen lopend via het trottoir het station bereiken vanaf de Nieuweweg.
Twijver, tussen de Westerkerkweg en de Sint Lucasstraatdonderdag 16 en vrijdag 17 decemberonderhoud asfaltDe Vomar is gewoon bereikbaar. Bezoekers kunnen via de inrit van de laad en losplek (voorheen de Aldi) het parkeerterrein en de winkel bereiken.
Streekweg, tussen de Nieuweweg en de Duijvenbrugmaandag 6 december t/m zaterdag 11 december 7.00 uur wegwerkzaamhedenDe parkeerplaats en het laaddock van Albert Heijn blijft met uitzondering van vrijdagavond bereikbaar. Het parkeerterrein van het winkelcentrum blijft bereikbaar via de Noordervoert en Om de Noord. Het verkeer wordt omgeleid.
Door onvoorziene omstandigheden is het mogelijk dat de werkzaamheden sneller afgerond zijn of juist iets langer duren.

Regio

Snel op de hoogte zijn van wegwerkzaamheden in de regio? Op de speciale digitale kaart vindt u alle wegwerkzaamheden in de hele provincie Noord-Holland overzichtelijk naast elkaar.