Terug naar het overzicht

50ste editie van 40MM wandeltocht

De 40MM-wandeltocht beleeft dit jaar haar 50ste editie. De inschrijving voor de wandeling van diverse afstanden is gestart. De bekendste afstand is die van 40 kilometer. Gemeente Drechterland draagt de wandeling én de vrijwilligers die alles mogelijk maken een warm hart toe. Loopt u dit jaar ook mee op 20 mei?

Felicitaties

Simone Visser, wethouder Samenleving: ‘Langs deze weg feliciteer ik de organisatie met de 50ste editie. Ook bedank ik graag de vrijwilligers die deze tocht mogelijk maken. Zonder hen is er geen wandeling. De inschrijving is gestart. Er is niet alleen een route van 40 kilometer, maar er zijn ook korte routes en een kinderroute. De 40MM is een evenement voor jong en oud.’

Historische foto’s

Om deze 50ste editie een extra tintje te geven is een fotoserie gemaakt van wandelaars die de afgelopen 50 jaar meewandelden met 40MM. De foto’s zijn tot en met vrijdag 10 maart te zien in het gemeentehuis van Drechterland.

Goede doelen sponseren

Wandelen is gezond voor lichaam en geest. Met de 40MM-sponsorwandeling ondersteunt u ook nog eens verschillende goede doelen. Welke dat zijn lees je op de website van 40MM.nl. Daar vindt u ook alle routes en kunt u zich inschrijven.