Terug naar het overzicht

Bas Koeten winnaar MKB klein Business award 2022

Donderdag 27 oktober vond een spannende finale plaats van de NHN Business Awards 2022 in de Cultuurkoepel van Heiloo. Finalist Bas Koeten Racing b.v. uit Westwoud is winnaar geworden en de meest inspirerende ondernemer in de categorie MKB klein van de regio Noord-Holland Noord.

Bas Koeten ontwikkelt en prepareert al 21 jaar race- en rallyauto’s van verschillende merken. Voor een succesvol race-evenement verzorgen zij alle onderdelen zoals transport en logistiek, mensen en materialen, een racestrategie en pitstops. De auto’s worden ingezet in nationale- en internationale wedstrijden. In 2022 heeft het bedrijf  talloze kampioenstitels in binnen- en buitenland op haar naam mogen zetten.

Wethouder Fione Vos-Janssen: ‘Verscholen op een klein bedrijventerrein in het mooie Westwoud ligt een duurzaam bedrijf met een grote naam. Een bedrijf om als gemeente Drechterland trots op te zijn. Bas Koeten Racing B.V., een grote naam in het land van de nationale en internationale wereld van de autoracerij. En sinds 27 oktober de trotse winnaar van de NHN business award MKB klein en dat maakt mij als wethouder Economie dubbel trots’. Wethouder Fione de Vos-Janssen overhandigde een bos bloemen namens het college. Van harte gefeliciteerd!

Voorafgaand aan de finale heeft de jury de 12 finalisten bezocht en rapportcijfers toegekend voor de criteria Groei en ontwikkeling, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale betrokkenheid, Innovatie, Financiële gezondheid en voor de presentatie/ontvangst van de jury. Tijdens de finale stonden de 12 finalisten op het podium om met hun finalepitch van twee minuten het allerlaatste rapportcijfer binnen te halen van de juryleden.