Terug naar het overzicht

Bedrijfsbezoek Arie Bestebreur & SDK VOF

Begonnen in een schuur aan de Wijzend in Hoogkarspel en inmiddels uitgegroeid tot een team van 30 mensen, een werkplaats van ca. 2000 meter en een modern machinepark: Arie Bestebreur & SDK VOF aan de Oosterwijzend in Hoogkarspel .

Het college werd er hartelijk ontvangen door Selinda de Koning en Arie Bestebreur, die met veel passie en enthousiasme vertelden over hoe het bedrijf na een opdracht voor Night of the Proms verder is gegroeid en inmiddels is gespecialiseerd in standbouw, interieurbouw en inmiddels ook houtskeletbouw.

Het bedrijf beschikt over een CNC machine voor ultieme nauwkeurigheid bij hout-, metaal- en kunststofbewerking en realiseert zowel in Nederland als internationaal interieurs op maat en stands voor klanten op jaarbeurzen en evenementen.  Zie hier enkele voorbeelden:

Zo hebben ze het binnen-interieur voor 2the Loo’s bij tankstations in dertien landen gerealiseerd. Ze bouwen stands voor klanten op grote bouwbeurzen, de Horecava en de Champions Leaque Finals, van Amsterdam tot Parijs, Milaan, Madrid en Ibiza. Ook klanten dichter bij huis weten hen te vinden. Zo hebben ze voor Avontuur-Blachere een Master-Ice lounge gebouwd.

Door de eigen productielijn en de samenwerking met lokale bedrijven kunnen ze efficiënt en duurzaam bouwen en is het mogelijk om binnen drie weken een houtskeletbouw huis neer te zetten. Er wordt gebruik gemaakt van FCS gecertificeerd hout. Standmateriaal wordt hergebruikt, afval van tapijt wordt weer hergebruikt om werkbanken en transportkisten te bekleden. Materiaal wat over is gaat vaak naar scholen om mee te knutselen en voor de huttenbouw. Het is een erkend leerbedrijf BBL (Beroeps Begeleidende Leerwegen) en stagiaires worden opgeleid om het vak te leren.

Een bedrijf waar Arie en Selina met hun team trots op kunnen zijn, een mooie parel in Drechterland. Hartelijk dank Arie en Selina!