Terug naar het overzicht

Bibliotheek en Streekpunt tijdelijk gesloten

De Bibliotheek en het Streekpunt in Hoogkarspel zijn van 25 juli t/m 21 augustus tijdelijk gesloten in verband met een grote herinrichting. Tijdens de tijdelijke sluiting is het niet mogelijk om gebruik te maken van de voorzieningen en activiteiten van het Streekpunt, de Bibliotheek (ook de inleverbus gaat op slot), MEE/De Wering en de Speel-o-theek in het gebouw.

Dit zijn de alternatieve mogelijkheden:

  • het Prikpunt is tijdens de verbouwingssluiting te vinden bij de buren: Buurtzorg in het oude Rabobankgebouw op Streekweg 224.
  • Met de zomeractie van de Bibliotheek kun je in deze periode dubbele aantallen lenen voor 6 weken: als je in de week van 18 juli boeken komt lenen in Hoogkarspel kun je de sluiting overbruggen.
  • de Bibliotheek Stede Broec is de dichtstbijzijnde bibliotheekvestiging met vergelijkbare voorzieningen en activiteiten, ook voor wie geen lid is. Je kan daar met dezelfde bibliotheekpas boeken lenen.
  • Kun je niet naar de Bibliotheek Stede Broec komen? Maak dan gebruik van de BestelBieb om boeken aan huis bezorgd te krijgen (inbegrepen bij het abonnement bij redelijk gebruik). 

Voor meer informatie en updates over de herinrichting kijk je op www.westfriesebibliotheken.nl/hoogkarspel  

Kun je online het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact op met de Klantenservice op tel. 0228 743 943