Terug naar het overzicht

IkPas: Gaat u de uitdaging aan?

IkPas is een landelijke campagne met als doel om mensen bewuster om te laten gaan met alcohol. U wordt niet gevraagd om nooit meer alcohol te drinken, maar om uw alcoholgebruik in de maand januari even op pauze te zetten. Tijdens deze ‘Dry January’ wordt u bewuster van de keuze om wel of niet te drinken, u doorbreekt vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Daarom doet u mee

Naast dat het goed is om eens stil te staan bij eigen gedrag en routines, ervaarden veel deelnemers daarnaast ook veel andere voordelen:

  • 55% van de deelnemers slaapt beter
  • 32% van de deelnemers valt af
  • 63% van de deelnemers voelt zich mentaal fitter
  • 55% van de deelnemers bespaart geld
  • 62% van de deelnemers voelt zich fysiek fitter

Aanmelden

Dry January’ start op 1 januari 2023. Meld u aan via www.ikpas.nl. U krijgt dan een eigen dashboard met een aantal handige functies, zoals een IkPas Coach, toegang tot een forum, een nieuwsbrief en toegang tot artikelen, alcoholvrije recepten, handige tips en nuttige weetjes.

Win een chique 0% drankje

Bij aanmelding vóór 31 december 2022 maakt u kans op een lekker 0% drankpakket. Dit als extra steuntje in de rug. Vul na het aanmelden dit formulier in en maak kans op één van de drie prijzen.

Afbeelding met alcoholvrije drankjes in vrolijke en fruitige kleuren.

Haak anderen aan

Natuurlijk is samen meedoen leuker (en makkelijker) dan alleen. Daarom is er nu ook de mogelijkheid om een team challenge aan te maken en vrienden en familie hiervoor uit te nodigen.