Terug naar het overzicht

Informatiebijeenkomst bouwplan gemeentehuislocatie Venhuizen

Maandag 24 oktober is er een inloopavond over het bouwplan voor de gemeentehuislocatie in Venhuizen.

DRN Vastgoedontwikkeling heeft een plan voor de herontwikkeling van het voormalige gemeentehuis op het Westeinde in Venhuizen. Zij informeren omwonenden en ander belangstellenden graag over het woonprogramma, het ontwerp en de planning van het project.

  • wanneer: maandag 24 oktober 2022.
  • waar: Dorpshuis Het Centrum, Twijver 66 in Venhuizen
  • tijd: tussen 19.00 – 20.30 uur

Tijdens de bijeenkomst kunt u vragen stellen aan het ontwerpteam en medewerkers van de gemeente Drechterland.

Reacties inwoners

Het ontwerp voor de herontwikkeling is op 7 juli 2021 tijdens een informatiebijeenkomst gepresenteerd. De reacties heeft de ontwikkelaar betrokken bij de verdere ontwikkeling van het plan.

Ontwerp bestemmingsplan

Afgelopen maanden is door de ontwikkelaar en adviseurs hard gewerkt aan het ontwerp bestemmingsplan en alle bijbehorende onderzoeken. Daarnaast is gewerkt aan het inrichtingsplan en woonprogramma. Het ontwerp bestemmingsplan is klaar. Het college van burgemeester en wethouders zal dit binnenkort behandelen. Daarna wordt het plan ter inzage gelegd.

Informatie

Kunt u op 24 oktober niet aanwezig zijn maar wilt u wel informatie over de voortgang van het plan? Laat dan uw e-mailadres achter op de website wonenindefruittuin.nl. Meer informatie is ook te vinden op: Centrumplan Venhuizen – SED – Drechterland