Terug naar het overzicht

Inloopavond MFA Schellinkhout

Woensdag 6 december 2023 is er een inloopavond over de ontwikkeling van de Multifunctionele Accommodatie (MFA) Schellinkhout. Tijdens deze avond geven wij informatie over de planning voor de bouw van de MFA en kunt u het definitief ontwerp bekijken. In de MFA komen het dorpshuis, de school, de kinderopvang en de sportzaal.

Wat ging eraan vooraf

Tijdens de eerste informatieavond in 2020 zijn de ontwikkelingen voor de dorpshuislocatie en de woningbouwlocatie gepresenteerd. Met de ontvangen ‘tips en tops’ en de inbreng op de ontwerpvergaderingen is een programma van eisen en een plattegrond gemaakt.

Vervolgens is met de toekomstige gebruikers van de MFA een schetsontwerp uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp. Deze presenteerden wij tijdens de inloopavond op 2 februari 2023. De afgelopen periode heeft het ontwerpteam het voorlopig ontwerp verder uitgewerkt aan de hand van onder andere de opmerkingen die zijn gemaakt tijdens deze inloopavond. Na het verwerken van de laatste aanpassingen ligt er nu een vastgesteld definitief ontwerp.

Inloopavond

Woensdag 6 december organiseren wij een inloopmoment over het definitief ontwerp voor de MFA. U krijgt informatie over de plannen en de volgorde en planning voor de ontwikkeling van de MFA. Ook kunt u vragen stellen aan de architect, het schoolbestuur, de kinderopvang, de alliantie en de gemeente Drechterland.

  • Waar: gymzaal dorpshuis de Dregt, Dorpsweg 109 in Schellinkhout
  • Wanneer: woensdag 6 december
  • Tijd: 19.00 – 20:30 uur

Aanmelden is niet nodig. Voor vragen over de inloopavond kunt u contact opnemen met Carlo Heilig via (0228) 352 352.

Vervolg en informatie

De komende maanden wordt het definitief ontwerp verder uitgewerkt tot een technisch ontwerp. In 2024 starten wij de procedure voor de omgevingsvergunning en de aanbesteding van zowel de tijdelijke huisvesting voor de school als de bouw van de MFA. Uit de aanbesteding volgt welke aannemer de tijdelijke huisvesting mag bouwen en wie de opdracht krijgt voor de bouw van de MFA.

Meer informatie vindt u op de projectpagina over MFA Schellinkhout.