Terug naar het overzicht

Inwoners positief over ontwerp MFA Schellinkhout

Op woensdag 6 december heeft de gemeente Drechterland een inloopavond in dorpshuis De Dregt georganiseerd over de ontwikkeling van de Multifunctionele Accommodatie (MFA )Schellinkhout. Tijdens deze avond werd er informatie gegeven over de voortgang van de MFA. Ook konden inwoners van Schellinkhout het definitief ontwerp bekijken. In de MFA komen het dorpshuis, de school, de kinderopvang en de sportzaal.

Definitief ontwerp

Het definitief ontwerp is een belangrijk moment in het ontwerpproces van de toekomstige MFA. De inloopavond werd goed bezocht en de belangstellenden waren over het algemeen heel positief over de plannen. Een mooi resultaat wat is bereikt door het ontwerpteam en alle betrokkenen.

Vervolg en informatie

De komende maanden wordt het definitief ontwerp verder uitgewerkt tot een technisch ontwerp. In het nieuwe jaar starten wij de procedure voor de omgevingsvergunning en de aanbesteding van zowel de tijdelijke huisvesting voor de school als voor de bouw van de MFA. Meer informatie vindt u op drechterland.nl/projecten/mfa-schellinkhout. Hier kunt u ook een filmpje bekijken over hoe de MFA eruit komt te zien.