Terug naar het overzicht

Tips om comfortabel te (blijven) wonen

Wilt u ook zo lang mogelijk in uw eigen huis en omgeving blijven wonen? Op lekkerblijvenwonen.nl staan handige tips. Met de digitale huistest checkt u bovendien of uw huis al klaar is voor de toekomst.

Om zo lang mogelijk veilig en comfortabel te blijven wonen, kunt u al vroeg beginnen met het nemen van maatregelen. Door zelf fit te blijven, uiteraard. En door uw huis nu al zo comfortabel mogelijk in te richten.

Gemak voor iedereen

Comfortabel en veilig wonen is voor alle leeftijden. Voorbeelden voor meer comfort in huis zijn: een inloopdouche, een thermostaatkraan, een hoger geplaatste vaatwasser, een lichtspoor om ’s nachts het toilet te vinden. Maar ook een camera bij de voordeur of een automatische deurontgrendeling. Het zijn gemakken waar iedereen plezier van heeft.

Huistest

Doe de huistest en ontdek wat u kunt doen om uw huis comfortabeler en veiliger te maken. Een huis waar alle risico’s zijn verkleind, helpt ongelukken voorkomen. Ga naar lekkerblijvenwonen.nl/doe-de-test.

Meer weten?

Op www.lekkerblijvenwonen.nl vindt u veel informatie en tips voor kleine en grotere ingrepen die extra gemak geven en er tegelijk voor zorgen dat uw huis klaar is voor de toekomst. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die vier keer per jaar verschijnt.