Nieuwe straatverlichting in Oosterblokker

In Oosterblokker worden in augustus kabels en openbare verlichting vervangen. Ook worden sommige lantaarnpalen verplaatst.

Nieuwe kabels

Aan de Veilingweg 5A wordt een nieuwe elektriciteitskast geplaatst, waarvandaan een kabel wordt gelegd over de Veilingweg en de Boekert (aan de kant van de even huisnummers). Alle bestaande verlichting wordt hier op aangesloten. Om de lantaarnpalen aan de oneven kant aan te kunnen sluiten wordt ook hier een aansluitkabel ingegraven. Naast Oostblokker 50a wordt een nieuwe kabel aangebracht tussen de Oosterblokker rijweg en Essinglaan 2T.

Vervangen lantaarnpalen

Naast diverse kleine reconstructiewerkzaamheden worden er ook lampen en lantaarnpalen vervangen. Lantaarnpalen op particulier eigendom worden verplaatst naar de openbare weg. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, worden inritten en trottoirs in delen open gemaakt en op dezelfde dag hersteld. De uitvoerende aannemer stemt dit waar nodig met u af.

Planning

De werkzaamheden starten eind augustus en duren tot eind november. Door onvoorziene omstandigheden is het mogelijk dat de werkzaamheden sneller afgerond zijn of juist iets langer duren. Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente en vragen naar Richard Kunne (tel. (0228) 352 352).

plattegrond wegwerkzaamheden Veilingweg  en Boekert